Vi förflyttar oss, hejdå.

Vi finns nu http://dubbelt.blogg.se.
Jag känner att qlus var ett förfärligt namn.

Snälla besök och följ dubbelt istället?
Vi här på bloggen ÄLSKAR våra läsare, :)

Weird humör, im soo tired. :$

Idag har man bara varit i skolan lixom och vart på föreläsning om Korstågen, och typ jag började skratta eftersom han som gick igenom allt de dära med korstågen, då han hostade hela tiden. Och sen när han hostade hanbah: ''jaa e liitttte torrr i munen' så lät det, eftersom han är inte svensk (inget illa menat) sedan efter det hade paulina pengar, så vi blev skitsugna på godis. vi gick bakom bilarna, och de va några killar som brukar alltid hänga där vid moppe parkeringen från vår skola, sen var vi rädda för vi tänkte på att om vi mötte några läraren så då skulle vi ligga illa till (a) så vi sprang sen och de tog typ 10 min och sprang så fort vi kunde, sen köpte vi godis och gick till skolan de e första gången jag gör så, har aldrig gjort det förut inte i min förra skola heller. Och tänker aldrig mer göra det igen, nästa gång har vi kanske inte turen med oss. Imorgon äre skola igen, sista dagen då! Eftersom jag är ledig på onsdag,torsdag &fredag (: och imorgon ska jag gå hos farmor, min kusin ska vara där då kan vi ha ''pratatalaut-snacket''. Men nu ska jag plugga med svenska :D.
Ta hand om er.
/ Roxana

 



Nu var det dags igen

Att trycka F5, förlåt men alla klagar på att min blogg var för mörk, nu är den för ljus kanske? eller icke färgglad? Men det finns inga fina färger att ha som bakgrundsbild så nu har jag denna!

Dagens freaky upplevelse

Jag, Sara och Tinne hade precis gått från ICA och så mötte vi på en katt, det såg ut som en kattunge och var så sjukt söt! Då hade den kelat med oss och den ställe sig på benen och höll om Saras ben och började slicka på hennes byxor? Vilken myskokatt. Men anyway sen så tog jag upp den för att ge den en puss (a) Då började den klänga upp på min axel och satt där upp som en papegoja? Det var lite mysko det också. Haha men sen när vi började gå tillbaka följde den med oss tillbax nästan, men shit den var så söt så man ville behålla den (:

Men nu ska jag gå och äta. Puss!

Doresa är en liten cooling

Jag var vart med henne, och vi fotade mycket när vi hoppade studdsmatta. Men tyvärr tog jag de bilderna med mobilkameran och jag vet inte vart usbgrejjen är.  Laddar alltså upp bilderna när jag hittar den, det låter väl rätt bra? Men vi tog lite bilder med kameran också,

Skitvackra bilder på mig, *not*



Vilken tjockis jag är :)
Sista bilden är på Doresa bakifrån.

Hej sweetie, hur mår ni idag ?

Hej sötisar, hoppas allt är bra med er. Ville säga att jag är den nya gästbloggaren, jag heter Roxana jag är född 1996. Jag bor i Alby, det är många som inte vet var de ligger o så haha. Mina intressen är att: Stå på scen, Sjunga, Teater, Dansa, Vänner, Familj, Skriva egna låtar &berättelser. Jag älskar Linneas blogg designer, hon har designat min blogg :) Bara att jag har ändrat headern o fixade den o grejer. Jag hoppas ni inte kommenterar taskiga saker, för det är verkligen trist o få omogna kommentarer. Vad har ni gjort idag då ? - Själv har jag duschat, smsat och kollat på tv. Imorgon är det skola, och sommarlovet närmar sig eller hur man säger! Jag tänker vara aktiv här. Bjuder på en låt :) - Jag gillar min musiksmak, men jag får väl hoppas att ni inte har något emot det ? hihi.

/ Roxana


Godnatt alla läsare

nu drar sig Linnea till sängen för att sova, även fast jag redan sitter i sängen med datan? Men jag ska nog först gå ner och hämta ett glas vatten/cola och säkert ladda ner någon film.

Det är synd att det är skola imorgon, :/
Fast jag får ju träffa vännerna, som tur är!

Vill välkomna en person

Det är nämnligen såhär att bloggen har fått en till gästbloggare, hon heter Roxana och är född 1996 precis som jag och Doresa. Jag hoppas hon kommer trivas i min blogg. *så var snälla mot henne nu,*

Roxana kommer från bloggen: http://rpas.blogg.se ,
Hon är en mycket trevlig tjej måste jag säga.


Pusspusspuss. ♥

Färga håret, sen duscha.

Rubriken säger ju det mesta, eller hur? Nu gittar jag till badrummer och kommer nog spendera tid där ett tag, haha. Oj juste, har inte ätit middag, undra vad för mumsigt det blir? Vad ska ni göra ikväll då?
Förresten, hitta en bild på doresa
. (gammal)


Sjukt dålig dag...

Hej, kom hem för typ en 30 min sen. Det gick jätte dåligt för mig idag :( särskilt sista showen som också e viktigast :( Sen när det var final började jag darra och kände mig svimfärdig, gör det fortfarande. det var jätte många som skadade sig också :( Ska iallafall till en läkare imorgon och kolla varför mina ögon svider hela tiden, så jag kommer lite senare till skolan :)  Nu ska jag duscha // Doresa


Blev en luftig fototur










Shopping i täby centrum

Jag och mikaela åkte först till henne, blev utelåsta och missa tåget så vi fick vänta till nästa gick. Men sen när vi åkte där så typ storhandlade jag? Haha nej köpte inte så mycket med sammanlagt köpte jag för 245:-, :) Men det var en trevlig dag iallafall.

Juste imorgon får jag ta ut örhängerna och stoppa i andra, för då har jag haft de i 6 veckor.
Men äsch nog om det, nu kommer det jag köpte.

Äkta silver örhängen - Glitter - 69.90:-

Rundaring silver örhängen - Glitter - 32.90:-

Foundation pulver - H&M - 49.50:-

Svarta tights, strumpbyxor 3pack - H&M - 29.50:-

Svart hårfärg - H&M - 59.90:-

+ även liten spegel som man har i väskan - Kicks - 40:-
+ hårspännen jag fick av mamma från arninge någonstans.

Så ikväll blir det att färga håret, duscha, städa rummet och sånt :)

Show, fast mår inte bra.

Vaknade 10 idag och jag är fortfarande jätte trött :( mina ögon har börjat svida igen och jag är jätte snuvig :( Måste börja fixa mig snart. Hittar inte kameran så det blir nog inga bilder.  // Doresa

Världens toppen dag!

Nu är jag hemma igen, kom typ hem kl 21:00. Genrepet gick ganska bra, gjorde några fel men imorgon kommer det säkert gå bättre :) Snackade med Sarah från fotbollen och hon berätta något väldigt oväntat, ska gå och spela guitar hero nu :) // Doresa

Trevlig kvällspromenad

Jag och Mikaela tog en trevlig kvällspromenad, det slutade med att jag hoppade i vattenpölar så ''mina'' skor blev dygnsura.







sista bilderna är fett balla (:
Det regnade ute också, usch & fy!

Har någon spotify?

Jag undrar nämnligen om någon skulle vilja skicka era spotify listor? :)

F5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5

Nu är det dags att trycka F5 för jag har ändrat rubriktextstilen.
För fick reda på att den var väldigt fail!

Corel redigeringsbild

första bilden jag fixat där, förutom en bild jag gjorde på pappa, han blev transa!

Lite bilder sådära. :$

Haha fräscha vet jag inte, men här har ni.







Är med lilla nöten nu

Jag kan berätta om det som hänt idag, jag skulle igentligen vart med Linda men hon svarar inte på mina mess så hon och jag får vara någon annan dag. :) Så jag messade Mikaela och frågade om hon och jag kunde vara idag och det gick, så hon, hennes föräldrar och hund hämtade upp mig här hemma och vi åkte till täby och köpte godis, cheez ballz och läsk, mumsfilibaba. Vi åkte även till elgiganten och när jag och mickan skulle gå över ett övergångs-ställe fick en förare damp och tuta. -.-  Och btw, mickanshund var sjukt irriterande i bilen och lät 24/7 , men vad gör man? hahah nu är det över iallafall :)

jag tycker inte om att det regnar just nu, för nu kan vi inte gå ut och fotografera, hoppas det slutar snart så vi kan ut och fota regndroppar, haha.


En übersöt kissemiss som även är MIN. :D

Kom precis hem från dansen

Tja tja, kom precis hem från dansen, vi övade på scenen och blev fotograferade :) ska dra till gymnasiet lite senare för finalövning och genrep(räknas som show) måste sminka mig ännu mer, pallar verkligen inte göra det. Imorgon är showen och det kommer bli nice. Kommer säkert ta med kameran så det kommer kanske upp några bilder :) men nu ska jag äta. // Doresa

Frågestund i bloggen!

Ni frågar något genom att kommentera och sen när jag har tillräckligt med kommentarer gör jag ett nytt inlägg med alla frågor och svaren på.  Skriv gärna ert namn när ni frågar :)

Ni får fråga allt om mitt liv och jag lovar att
svara ärligt på A L L A frågor..
Det är bara att börja fråga nu, puss.

My world is upside down.

I'm sorry for all the times I happened to ignore you, hurt you, say nasty things. But this is the way that I do not have our moments, we were still advance on weekends, but now we are barely at all. We only see you at school. But you, we must begin to be with because I really miss us, twin sister. You are the one who makes me happy, I just hug you I get hot in the body and it feels like I never want to let go. Sorry for everything. I love you so fucking much, please dont leave me. I cant explain so good how much i want it to be you and me again.


Rebecca Elisabeth Sofie Kraft Åström.
Du kommer alltid finnas i mitt liv, ♥

Helt om-renoverat

Hejsan, jag har nyss gjort om (igen) i bloggen och jag vet inte vad ni tycker men jag är faktiskt nöjd. Jag har klurat väldigt mycket och allt har krånglat sig hela tiden men har äntligen fixat till det.

Här får ni en bild från när jag var med Mikaela i lindholmen när vi köpte energidricka :)


Jag är skitpigg, går inte att sova som jag sa förut att jag skulle försöka göra :)

Nästa vecka lär bli bäst.

ja nu är det lördag och linda kommer sova hos mig idag kanske (?) annars vet jag fan inte vad jag ska göra, får fråga någon annan då, mikaela kanske kan, eller mimmi? Aja whatever.

Men nästa vecka som sagt så ska jag hela veckan vara med Mikaela.
Måndag och tisdag ska vi typ ut och fotografera vid IP efter skolan, sen på onsdagen kommer hon sova hos mig tills på söndag, eftersom att torsdag och fredag är vi lediga. Och det kommer bli så himla bäst om det blir av..

HOPPAS HOPPAS HOPPAS HOPPAS.
Men oj, nu är klockan halv 9, ska försöka somna om.

Ni får lov att klicka F5

För nu har jag gjort om igen, bakgrundsbilden och ingen header. :) Tycker ni jag ska ha den här rosa, eller ska jag ha den fast att den är mörk grå istället?

Kollar på talang 2010

Hahha älskar det programmet, :D
Vad tycker ni om Talang? är det värt att se för er,
eller är det otroligt löjligt ?
*onödigt inlägg*

R.i.p älsklings klubba

Ville bara säga att jag sörjer min stackars klubba. Idag när jag stod och vänta på tåget så fick jag låna 2 kr av Julia, så jag köpte en klubba som var goooood! :) Jag hann njuta av klubba i typ 2 minuter. Sen kom Felicia och klängde på Linnea som stötte till mig så att jag tappa klubba :'( Då deppa jag sönder men Julia va så snäll så hon gav mig en ny klubba. Klubban som jag tappade blev mosad :(

R.I.P underbart goda klubba.
// Doresa

Oh my fucking god !

Jag har engelska prov tills nästa vecka på onsdag, oj shit hur ska jag klara det? Nu ska jag ta fram häftet och plugga plugga plugga! Önska mig lycka till? Jag skulle igentligen gjort det i onsdags då vi hade engelska men jag var sjuk så ska göra det nästa vecka och redan nu känner jag mig pirrig? creapy. Men ja,  och juste lämnade in no projektet idag,  hoppas peter blir nöjd för en gångs skull :)


Pictures i really like.

Det här är bilder som jag tagit på olika tillfällen som jag tycker om,
jag hoppas att ni också tycker om de, kommentera gärna! :)







Det var dom sista, palla lägga ut fler, kommer nästa gång :)
Men nu ska jag gå och äta, peaceandlove ♥

Underhåll mig någon?

För jag har sjukt tråkigt. Funderar på att gå ut och fota, vad säger ni om det? Men saken är den, att vad ska jag fota? Jag har typ fotat allt som går att fota här hemma hos mig. Men jag är glad, för jag har en farbror som heter Bosse och han är en skitduktig fotograf, han brukar gå ut i naturen och allt och fota fåglar mm. Och han ha ren helt vanlig kamera som jag, så en dag ska vi ut i skogen och fota allt möjlig, ser fram imot det!

Men nu vet jag vad jag ska göra, *i nästa inlägg*
Kan ladda upp några naturbilder för er som kanske nt sätt de :)
Och det blir ju alltid roligare med bilder i bloggen, visst?

Nu är det äntligen fredag!

Var tvungen att vakna klockan 6 idag för jag skulle till tandläkaren och det är inne i stan :( fett tidigt, men det gör inget för min tandläkare sa att vi skulle göra avtryck och då blev jag fett glad för det betyder att jag kommer att ta bort tandställningen nästa gång :D För dom som inte vet så är avtryck typ en slags massa som man sätter fast på tänderna så att det blir tryck i massan. Ska iallafall ta bort den den 14 juni, dan före skolavslutningen :P Skolan va chill :) missa musik redovisningen idag eftersom att jag va hos tandläkaren, och daniela sa till vår musiklärare att jag var i montenegro för igår sa jag att jag ska dit i sommar, haha!  // DORESA

Min & felicias outfit

för idag, haha. Man ser inte felicias ''outfit'' så bra eller min för den delen, får bli en dålig bild, hehe. men felicia har ju strumpbyxor och jacka på sig som jag inte har en aning om vart hon har köpt de. :)

Ointressant fakta, helt seriöst.
Mjukisbyxorna - Min syrras.
Adidas tjocktröja - Köpt i thailand,
wiho det var väl kul att veta ? :D

Bilder från min dag

Jo kan berätta vad jag gjort, först var det såklart B O R I N G skola, men den var rätt najs eftersom det är  fredag för då har jag EA, men anyway så på lunchrasten så var vi i aulan och vår musiklärare Emil var  där och skulle typ dansa vals med 5orna på juniorerna, och då var vi med innan de hade kommit så jag spela in allt, och mimmi & rirri dansa och olle & corre, sen kom det 2 8or, linnea och beatrice, men jag och doresa pallade inte dansa, sen kom emma också och ah, haha.

men ja efter skolan gick jag, julia, my och doresa till minosh, (stavning?) och jag fick en klubba av julia, tack! :D Och sen åkte vi tåg och blablabla så steg jag av i ormsta och mötte linda, emma och marre, vad snälla de var  x) visste inte vem emma var men marre har jag sätt på pea och fejjan, men anyway så var jag med de en stund, sen taggade jag hem och gick till felicia, hhaha katta låg där och hade feber och precis när hon sa att hon börjat svettas kommer deras katt skruttan underfrån täcket och det var lite kul så jag och felicia har ju så dålig humor så självklart började vi skratta mycket.. sen  gick vi till macken, hon köpte chips och sånt där men ja, nu ska jag sluta babbla för nu kommer bilderna från min dag,









I N G A  B I L D E R - får kopieras utan mitt tillstånd, och om ni tar dom så får ni länka till min blogg och säga att jag tagit dom, det är reglerna.. :)

Felicia åker imorgon

och fan vad tråkigt det kommer bli utan henne, hon är liksom alltid på flummhumör, hon är en man alltid kan vara med, jag vet att jag kommer sakna henne sjukt, och även andra i skolan! Men gumman, ser du detta så ha det bääst i T U R K I E T! :) Vi kommer alla sakna dig och katta.

Så ha det bra, ni får nt glömmma bort oss i skolan,
för när ni kommer hem kommer jag bli överlycklig, finns fler :D

JAG ÄLSKAR DIG

Helgen = ändras hela tiden!

Berättar imorgon hur den blir, hehe. Har precis gråtit, *whocares* för min förra helg, valborg blev sämst tack vare både mamma och pappa, men thats life. Men jag messar nu med Linda, och ska snart sova! Godnatt hörni, dream sweet dreams, eller hur säger man?

Oj juste, höll på att glömma,
vill någon berätta vad ni ska göra i helgen då? :)


Foto: jag,  alla bilder är tagna av mig om det inte sägs något annat!

Vilken tråkig humor jag har

HAHAHAHAHAH GUD VAD SÖT, *varning för dålig humor*


Linnea, ring mig vid 17:40

Jag kan inte ringa folk från min mobil så nu vill jag att linnea ska ta och ringa upp mig 17:40
// Doresa


Pjuh, äntligen klar!

och fyfan vad jag känner mig stolt! Jag är äntligen klar, fast det skulle lämnats in i måndags (no:n) men jag var ju sjuk då :) Men jag känner mig glad att jag ska till skolan imorgon, det är först Iup och sen extra matte som inte alls är så värst farligt.

Men nu ska jag redigera lite bilder igen i corel,
Bild tagen av: Mig,  vart: i thailand .

Jag är glad :D

Det har varit en mycket bra dag idag :D Vet inte varför men just nu när jag läste ett inlägg som linnea har skrivit så stod det att hon kommer till skolan imorgon :D Fast jag kommer till skolan typ vid 11 för jag ska till tandläkaren. Lite senare idag så ska jag spela fotboll, det ska bli kul :) det här inlägget var tråkigt, hejdå // Doresa

Det är ju så sant.

Hahha videon säger ju allt ? E n j o y b i t c h e s . :)
Videon är rätt härlig också, asså jag menar inte musiken,
För liksom, kolla hur dom gjort videon? Ser rätt roligt ut.


Fysik suger..

Måste plugga no, är inte klar med projektet.
Dels för att jag nt äns vet vad vi riktigt ska göra,
3 sidor elektricitet & 3 sidor magnetism eller bara en av de?
är rätt förvirrad just nu :p

Nu kommer bilderna!


För er som vill se hur jag bor, här har ni.. :)


Dagens outfit.

Slänger in en bild på hur jag ser ut idag (bakifrån) Bara för att framsidan var det ingekul iallafall :)


Tjocktröja - Fick den av min bror.
Vitt linne - Gina tricot.
Jeans leggings - Gina Tricot.

Sommar väder!

Och inte ska jag sitta här fast jag måste. hehe, ska springa ut lite snabbt och fotografera lite :) Det är ju så himla fint väder, så får ni bilderna snart, det blir väl bra?

Och jag vill bara meddela till er i skolan:
Jag kommer till skolan imorgon *jubel* haha nejmen..

Fick inte gå ut och fota

så jag var inne och fota istället, :)
Förlåt för kvalitéten.



My funny holiday!

Jag kan berätta för er hur den blir,
På lördag morgon kommer Mikaela till mig vi kanske ska tälta, men jag såg på väderprognosen att det skulle regna, usch. Men jag kom med en väldigt UDDA idé, att man tältar i mitt rum? fyfan vad roligt igentligen! Sätta upp tältet i rummet och allt, haha.  Låter mysigt tycker jag :) och det kommer bli fett AWESOME. Men ja, om vi har tur kommer det inte regna i helgen så vi kan tälta utomhus, vi får hålla tummarna helt enkelt. :)


Mikaela fjollade på bilden. så hon går alltså inte sådär :)

Gud vad jag är egoistisk!

haha jag har ju fått lite självförtroende av mimmi
så jag tycker faktiskt bilderna är lite söta iallafall.

Men nu ska jag gå och äta! bloggar mer senare, puss.

Guess what song this is:

After all theres only just the two of us. And here we are still fighting for our lives. Watching all of history repeat itself, time after time. Im just a dreamer, I dream my life away. Im just a dreamer, who dreams of better days. I watch the sun go down like everyone of us.


Linnea Nordin, bli frisk snart!

Hej hej, Dagen har varit hemsk. Var på dåligt humör för mina ögon sved as mycket. Det har svidit hela veckan men inte så mycket. Och sen på matten fick jag typ damp på några. har dans lite senare och jag e verkligen inte taggad : ( Vi slutade typ 10 minuter tidigare idag :) och om jag skulle ha skyndat mig skulle jag ha hunnit med tåget men jag missade det, fast behövde inte vänta så länge och jag fick spela lite på Olivias Iphone :)// Doresa

Det behövs ingen rubrik

för att säga: TRYCK TRYCK TRYCK F5!


Röstning om bloggen


Gjort om lite, syns det?

så klicka F5 om ni inte ser, hehe. headern vet jag kommer bytas ut, den kommer antagligen bli större. Men vi får se när jag pallar ändra det, hehe. :)

Så från och med nu ska varje inlägg av mig innehålla en bild, doresa behöver inte göra det. Och för er som inte vet vem hon är så är hon min vänliga gästbloggare här! stor applåd till henne, haha. Men iallafall varje inlägg kommer alltså innehålla en bild så det blir lite mer
''bildigt & färglatt'' :)


Jag behöver förslag!

Förslag hur man kan tjäna pengar? Snälla jag behöver hjälp.
Det skadar inte om du lägger en kommentar bara! :)

För som sagt så ska jag försöka tjäna ihop pengar till en systemkamera, Nikon D3000 som kostar runt 4000:- säger vi, och jag vill inte vänta tills nästa år, för jag får bara 500:- i månadspeng och jag har räknat ut att om jag väntar på de pengarna så kommer jag kunna köpa en nästa år..


Vaken & trött som..

Jag har lust att gå ut och fota, men det får jag ju inte bara för att jag är förkyld, fett sad.  Det ända jag gjort idag är att vakna, fixa frukost, kolla på tv och nu datan?  Vad ska man göra. Jag har laddat ner filmer men jag har sätt alla och det är inte så speciellt kul att kolla filmer man redan sätt? Oj juste igår såg jag ju en film, Harold and Kumar, gud vad jag älskar den filmen.

Jag funderar på att försöka hitta den där sablans skivan, Corel redigeringsprogram. Hittade tyvärr inte den igår, -.- får försöka hitta den idag så jag kan sysselsätta mig med nått :)

ELLER nu kom jag på nått jag kan göra?! 
jag kan redigera lite bilder via picasa.


Movietime, yey.

Ja nu blir det av att se film, Harold & Kumar tror jag den heter :)
Det är en väldigt rolig film har jag hört, det är en komedi. men iaf,
Sen är det så att jag ska gå & lägga mig, puss & godnatt allesammans.

Dröm sött, haha.

Nu är jag arg

Rubriken säger allt. I sommar så är det 6 dagars cup i borlänge mot andra länder. Jag trodde att det var i juni men så var det i juli och nu kan jag inte vara med för jag är utomlands :( deppar sönder. Tycker synd om mina kompisar för imorgon kommer jag klaga som fan. Den här kvällen kan inte bli sämre.. //Doresa

Shots shots shots shots.

åååh den är så härlig, lyssna åtminstone? :) den är så himla skön på nått sätt, blir glad när
jag lyssnar på den, det var något jag behövde..


Fotboll e nice

Hellu, idag vare kul i skolan, för det mesta iallafall. Jennie är sjuk så vi hade Jessica på samlingen. Det var den längsta halvtimmen i hela mitt liv. Hon va fett jobbig, Jennie kommer typ imorgon så då slipper vi jessica :)Idag i skolan så märkte jag hur falsk en person är, trodde verkligen inte att den personen va så falsk.  efter skolan hade jag fotboll och det gick ÜBER bra :D nu ska jag plugga lite engelska och matte för vi har prov imorgon och så ska jag kolla på DH. // Doresa

Ska snart fixa det där.

Jo asså jag vet inte vad det heter, Corel typ. Det är ett redigerings program ungefär som Photoshop, ska snart leta efter den skrivan, pappa sa att vi hade den någonstans, haha! Då ska jag försöka lära mig det också. Det blir inte det lättaste eftersom jag inte äns lärt mig Gimp ännu? Haha önska mig lycka till kära vänner!

Only sentences.

I can't even explain how much i need you. You have everything a friend should have.
No one can ever replace you darling, I can fight until the death just to see you smile
and not have all of your tears.  I love you, as simple as that.


Bloglovin '

Jag premiunerar (stavas?) på din om du gör det samma på min, eller det är om du har, men ni kan väl vara gulliga och trycka där vid vänster om inlägget? :$ ni är supergulliga då! <3

Passade på att fotografera

idag också, jag får ju igentligen inte vara ute efter som min förkylning, men det kvittar!
jag tänker nt sitta inne och lata ner mig, även fast det är det jag måste.
Men jag var faktiskt bara ute i 5 minuter.




Det där suddiga ''strået'' på denna bild ovan förstörde lite bilden, men ändå
så tycker jag om bilden, för det var lite häftigt iallafall :)

Vet inte vad jag ska tycka..

om min frisyr just nu, mitt hår är jävligt lent och det nu efter frissan, :)
men det blir nog bättre imorn, ska bli vänligare mot mitt hår, någon som har
ett förslag kanske? haha. mitt är så himla slitet!

Och juste, imorgon blir jag även hemma igen.

Jag ska klippa mig idag!

Ojherregud, jag ska ju klippa mig idag vid 4? N e j! Får be monika att inte klippa så mycket. Vill inte ha kort hår, men vill ändå inte ha slitet så vi får se hur det blir.. Men ja nu ska jag fixa lite glass (a) *glassmonster*

Kyss&hej

Ny header

tycker den är ganska gullig, haha :$... klicka F5 om ni inte ser den! (;

Goodmorgning

klockan är 08:53 och jag vakna nu och är irriterad på min bror.
jag mst fan ringa mamma för att han ska sänka! jag har redan skrikit hans
namn, usch hatar han. -.-'  Skönt att han ska gå och jobba snart :)

By the way snart får jag ta ut mina örhängen och byta,
den 10 maj! då har jag haft de i 6 veckor :D

When i grow up '

Haha , jag diggar den låten faktiskt, enjoy ! :)


Besökrekord !

Hahha först hade jag 22, sen 28 sen gick det ner & upp & ner & upp.
Men nu idag har jag fått 30 stycken, tack så himla mycket.
Det kanske är få, men är så glad att det är några som läser den varje dag!
Det är vääldigt gulligt av er, tusen tack tack tack och återigen TACK! <3

Nu är nattas blogg klar.

Har precis fixat klart hennes blogg, kika in maybe & kommentera? Men iallafall så nej gumman, jag vill inte heller tappa kontakten med dig som vi håller på, vi får träffas någondag för jag vet att ni kommer få sjukt underbara minnen tillsammans, trust me baby.. ♥


Blir hemma imorgon med.

Vilket är både bra och dåligt,
den bra anledningen: då slipper jag ''snora'' hela tiden i skolan, typ alla kollar hela tiden.. Men den dåliga anledningen är 2 saker, och de är för att då missar jag roliga lektioner och får inte träffa vännerna..

Så morgondagen blir att ta det lugnt, klä på mig ordentligt och gå ut och fota litegranna, det är alltid roligt. Men jag får vara försiktig, vill nt bli med förskyld än vad jag redan är!




Tänker inte snacka med dig.

För du kan aldrig fatta hur mycket jag vill ha en grejj,
Istället låter du mig vänta ihjäl ett fucking år, säkert mer..

Veckans ord

Hej hej, Skolan idag var ganska tråkigt. Och Linnea är sjuk så det blev extra tråkigt. Sitter och pluggar veckans ord, lyssnar på musik och chattar med linnea på msn. Imorgon har jag fotboll i skolan, jag hatar det. Men sen efter skolan har jag fotboll med laget :) Ingen dans imorgon heller så jag kan vara med på hela träningen :D Måste plugga vidare nu, hejdå // Doresa

Tänker & tänker,

så huvudet spricker. rätt intressant sak jag tänker på, men mamma kommer bah: nej.. Men nu ska vi inte ''tänka'' mer på det. För jag funderar på om jag ska sluta blogga, eller nej inte sluta blogga utan sluta vara inne på facebook, bilddagboken, msn osåvidare. Så kommer bara nås på bloggen & nummer typ :) Om ni vill ha mitt nummer, kommentera,

3 youtube låtar!

Listen to your heart '

Ozzy Osbourne - dreamer '

LMFAO ft. Lil Jon - Shots



Första bilden, wow.


Intressant va? ,  haha trodde väl det ;)

Nu är det dags..

för er att klicka F5 !
Säg gärna vad ni tycker, ?
Pusspusspuss. ♥

Renovering pågår

Som ni ser så har jag ju tagit bort alla inlägg och håller nu på att göra om bloggen totalt! Det är för att jag tycker inte om min blogg, jag tröttnar fort. Men denna gång ska jag försökta se till så allt bli PERFEKT!  Men ni kommer väl fortfarande läsa min blogg, eller hur? Lovar ni det? Vad bra! :)

Nej nu ska jag göra om bloggen helt,
Jag säger till i nästa inlägg när ni får klicka F5.

RSS 2.0